Please Click Here!

Friday, April 29, 2011

Photoshoot with Saed Louis

ni first time aku gi photoshoot.
dah byk kali saed ajak tapi aku bz ngn PSM.
aku ni mane reti nk make up or nak dress cantik2 untuk photoshoot.
saed cakap sempoi2 jer.haha...byk kali aku pikir, then pegi jugak lah photoshoot.
masa mula2 tu muke ceria lagi.
biler dah last2 tu, asyik kene gigit nyamuk jer.
aku mula tak selesa.berpeluh jgn cakap lah.confirm.
tapi byk jugaklah aku belajar.first experience kan.

jom tengok gambar2.
actually byk lagi.cuma skrg tgh exam kan.saed pun amik masa nak edit lagi.
so, ini je lah setakat ni.





Wednesday, April 27, 2011

Aku dan Band Cari Makan


photo shoot by andy


rahmat, zaz, mdan, aku and fikry


"band cari makan" kate mdan


Pre-Graduation Grand Dinner 2011



fikry


rahmat


gambar dah cantik, video plak kurang memuaskan.
hehe.

lagu pertama,
Sofea Jane


lagu kedua,
Dua Jiwa


lagu terakhir,
Ayu





hip hip...hooray


mdan and zaz


aku =)

Monday, April 11, 2011

Dinner JKK Taman Universiti

tak dpt nk update pjg2 sbb tgh bz wat psm. teeheee~
9 April 2011, kami dpt jemputan dr JKK Tmn U untuk buat persembahan gitar akustik.
aku, mdan dan zaz main gitar.
fikry dan rahmat haruslan menyanyi. =)
2 buah lagu kami bawa bertajuk Dua Jiwa dan lagu Ayu.
dinner ni sempoi2 jer.
menu masakan kampung.
best.ade sambal belacan.

aku nervous tak terkata.
first time main gitar dpn org.
sebelum ni mane pernah.
aku ni baru belajar main gitar.
itupun belajar sendiri.
tgk youtube and refer chordbook.
mdan and zaz byk beri tunjuk ajar.

tema dinner ni color oren.
aku mmg takde prepare ape2 pun pasal dressing.
sbb kelam kabut nk training gitar dan juga PSM.
lagipun aku dh spend duit utk dinner final year student nnt.
lagipun dinner ni simple je pun.


microphone tak cukup.


rahmat, king of the night.


lega.sattle satu task.


jari melecet.