Please Click Here!

Monday, January 31, 2011

Metafizik Sains Penomboran

aku tau benda ni dari senior aku yg cun melecun tu, Kak Zee.
ni bukannye ape, kiraan tarikh pola kelahiran jer.menyingkap rahsia tarikh lahir.
jadikan guide je.ape yg berlaku dah ditentukan Allah.
kiter hanya merancang dan berusaha.
ni pola tarikh kelahiran aku...


13 / 09 / 1987

4916..47..2..843..843..966..
cerdik dan blajar pandai..
berpengaruh dan ramai yg minat,
banyak idea tapi laksana failed..
kena fokus satu2 yer..
cool dan sangat berhati2..
sesuai dlm bisnes dan daya juang yg tinggi..
gerak hati yg kuat dan kuat mimpi apa yg berlaku soon..


sape yg nak tau pola tarikh lahir korang camne, cube search kat facebook, Metafizik Sains Penomboran.

:)

Saturday, January 29, 2011

hujan








dr kelmarin ni hujan tak henti2.
aku rase mcm nak balik pun ade.
aku still kt tmn u.
konon tanak balik wat psm la ni.
aku bangun je td, tgk hujan tak benti lg.
pastu aku terpk, klo banjir ni, cuti dilanjutkan lg.
maybe...heheh..
mula rase cam nak balik.
tp adoi, malasnyer...

last sem

sem ni 15 jam kedit.

PSM @FYP = 4 jam kedit.
Elektronik Kawalan = 3 jam kedit.
Fuzzy Logic and Neural Network = 3 jam kedit.
Electric Utilization = 3 jam kedit.
Engineering and Society = 2 jam kedit.

sem ni banyak lecturer dr Indonesia.

Elektronik Kawalan = En. Ignatius Agung Wibowo
Fuzzy Logic and Neural Network = Dr. Dirman Hanafi
Engineering and Society = IR Tatang Mulyana

haha....best2..
dekan sem ni.

yeah!

kembali

lepas ni aku akn update balik blog ni
:)