Please Click Here!

Wednesday, March 10, 2010

yippi

SSSSaaaaaannnnnngggggaaaattttttt lama aku tak update blog.sbb ape? sbb aku takde mood nak update. lagi satu hal riso nnt ape yg aku citer kan nnt akan terasa lak kat mane2 pihak.

Insya Allah lepas ni aku akan selalu update blog ni. sbb mood dah kembali ok.life back to normal.better than last semester.

result test 1 pun better dr sem2 lepas.aku nak citer pasal aku kene marah dlm kelas td.tp skrg tgh takde mood.sbb aku kene marah bukan lah perkara besar sampai tak dapat nak diampunkan..tp sebab remeh.kecik punyer hal........

****** nnt lah aku update....

p/s : td kate ade mood???